Vrachtwagens

In deze categorie staan allemaal verschillende vrachtwagens en trucks, zoals grote dumpers, betonmixers, transport vrachtwagens, diepladers, mobiele hijskranen en nog veel meer!

Vrachtwagens

In deze categorie met speelgoed binnen het thema "vrachtwagens" vind je allerlei vrachtwagens en trucks om materialen voor de bouw te laden en lossen of om bouwvakkers te helpen met het verrichten van de zware bouwwerkzaamheden. Denk hierbij aan betonmixers, mobiele kranen, diepladers, transport trucks, dumpers en nog veel meer!

Grote vrachtwagens van bekende merken

De grootste en robuustste vrachtwagens van veel bekende vrachtwagenmerken, vind je in deze categorie. Denk aan een grote Mack Granite kiepwagen, een robuuste MAN TGA betonmixer of een indrukwekkende mobiele hijskraan van Scania!

Bestellen of meer informatie

Bij Bentoys koop je het leukste en stoerste speelgoed, je vind bij ons dan ook de meest complete collectie met speelgoed vrachtwagens en trucks! Bestel direct in de webshop voor een snelle levering. Heeft u vragen of opmerkingen over ons assortiment met vrachtwagen speelgoed, neem dan contact op met onze  klantenservice. Wij helpen u graag!

Breid je Bruder verzameling uit met speelgoed van Bentoys!

Ben Toys - De Paard