Scania dieplader en CAT bulldozer (03555)
Bruder Profi-serie

Scania R-serie Dieplader en CAT bulldozer van Bruder (03555). De dieplader is uitgerust met uitklapbare steunpoten en uitklapbare oprijplaten zodat de bulldozer makkelijk op- en af kan rijden.

  • Scania R-serie vrachtwagen
  • Dieplader
  • CAT bulldozer
  • Bruder Profi-serie 03555
  • Schaal 1:16

 

Scania R-serie Dieplader en CAT bulldozer van Bruder (03555). De dieplader is uitgerust met uitklapbare steunpoten en uitklapbare oprijplaten zodat de bulldozer makkelijk op- en afrijden.

Bruder 03555 - Veelzijdige Scania Dieplader

De vrachtwagen met dieplader oplegger bevat verschillende bewegende onderdelen. Zo zijn de oprijplaten volledig functioneel, zodat de bulldozer makkelijk op en vanaf de vrachtwagen kan rijden. De deuren van de cabine kunnen openen en sluiten. De dieplader kan worden losgekoppeld van de vrachtwagen en is uitgerust met uitklapbare steunpoten. Zodat ook de losgekoppelde dieplader stevig kan staan. Met de Scania R-serie vrachtwagen met dieplader en CAT bulldozer van Bruder (03555) kan levensecht het op- en afrijden en vervoeren van de bulldozer of andere voertuigen worden nagespeeld. Door het sterke materiaal en de veelzijdige speelfuncties staat deze miniatuur vrachtwagen garant voor jarenlang speelplezier.

Sterk speelgoed

Functionaliteit, afwerking en ontwerp zijn de speerpunten van de Scania R-serie en deze kwaliteit is dan ook terug te vinden in deze miniatuur Scania R-serie vrachtwagen met dieplader (Bruder 03555). De vrachtwagen is gemaakt van hoogwaardig kunststof en bijzonder sterk, daarom gaat dit speelgoed van Bruder jaren mee. De containerauto heeft stevige profielbanden. De vrachtwagen is onderdeel van de Bruder Profi-serie en is uitgevoerd in de aansprekende kleur rood, de bulldozer is uitgevoerd in de kleur geel. De vrachtwagen met dieplader en CAT bulldozer is gemaakt op schaal 1:16. De set kan gecombineerd worden met accessoires uit de groepen H en M.

Echte bouwprojecten naspelen

Samen met de andere werkvoertuigen uit de Bruder Profi-serie in de categorie Bouw en infra en de figuren uit de bworld serie, kunnen echte bouwprojecten nagespeeld worden.

Eigenschappen en details

Geschikt voor
Jongens, Universeel
Schaal
1:16
Materiaal
Hoogwaardig kunststof
Profi-serie thema
Profi-serie Construction
Maatvoering
86,5 cm (lengte) x 18,5 cm (breedte) x 26 cm (hoogte)
Merk
Bruder
Kleur
Geel, Rood
Speelthema
Bouw en infra
Leeftijdsdoelgroep
6 tot 9 jaar, 9 tot 12 jaar, Jongeren / Volwassenen
Vanaf leeftijd
3 jaar
Miniatuurmerk
CAT, Scania
Bruder

Scania dieplader en CAT bulldozer (03555)

Bruder Profi-serie

€ 72,99
QIn winkelwagen
  • 3 jaar
  • 1:16

Heb je vragen over ons speelgoed? Neem gerust contact met ons op!

Ben Toys - De Paard