Ambulance

Vind jij het leuk om met je ambulance mensen in nood te helpen? Dan zijn deze ambulances wat voor jou! Je vind hier ziekenwagens, ambulances en ambulancebroeders. Zet de sirenes aan en begin met je reddingsactie!

Ambulance

Vind jij het leuk om mensen in nood te helpen met jouw ambulance? Of zoek je een leuke speelgoed ambulance met licht en geluid om cadeau te geven? Hier ben je aan het juiste adres! In deze categorie vind je alles wat heeft te maken met ambulance speelgoed. Zelfs een dierenambulance ontbreekt niet in onze collectie.

Samenwerkende hulpdiensten

In echte noodsituaties werken de verschillende hulpdiensten natuurlijk met elkaar samen. Ben je ook geinteresseerd in andere hulpdiensten, zoals de "politie" en "brandweer". Kijk dan bij de betreffende thema's voor alle voertuigen, accessoires en speelfiguren.

Bestellen of meer informatie

Bij Bentoys koop je de leukste speelgoed ambulances (met licht en geluid)! Bestel direct in de webshop voor een snelle levering. Heeft u vragen of opmerkingen over onze speelgoed ambulances, neem dan contact op met onze  klantenservice. Wij helpen u graag!

Breid je Siku verzameling uit met speelgoed van Bentoys!

Ben Toys - De Paard