Brandweer

Vind jij het leuk om met jouw eigen brandweerauto mensen in nood te helpen? Om branden te blussen met een brandweerspuit? Of zoek je gewoon een leuke speelgoed brandweerauto met licht en geluid om cadeau te geven? Hier ben je aan het juiste adres!

De stoerste speelgoed brandweerauto's (ook met licht en geluid)

In deze categorie vind je al het speelgoed van o.a. Siku en Bruder dat heeft te maken met de brandweer. Denk hierbij aan de wat compactere of juiste grote brandweerauto's. Speelgoed auto's met licht en geluid, met ladders, brandweerspuiten en alle andere accessoires die je terugziet bij werkzaamheden van de brandweer.

Samenwerkende hulpdiensten

In echte noodsituaties werken de verschillende hulpdiensten natuurlijk met elkaar samen. Ben je ook geinteresseerd in andere hulpdiensten, zoals "ambulances" en de "politie". Kijk dan bij de betreffende thema's voor alle voertuigen, accessoires en speelfiguren.

Bestellen of meer informatie

Bij Bentoys koop je de leukste speelgoed brandweerwagens (met licht en geluid)! Bestel direct in de webshop voor een snelle levering. Heeft u vragen of opmerkingen over ons brandweer speelgoed, neem dan contact op met onze  klantenservice. Wij helpen u graag!

Breid je Bruder verzameling uit met speelgoed van Bentoys!

Ben Toys - De Paard