Modelbouw Antique Box (70089)
Ugears

Modelbouw Antique Box met 6 compartementen voor het opbergen van jouw belangrijke kleine spulletjes, zoals sieraden of munten.

  • Houten modelbouw
  • Antique Box
  • 6 opbergvakjes
  • 185 onderdelen
  • Ugears

Let op; tijdelijk uitverkocht, binnenkort weer leverbaar!

Ugears 70089 - Antique Box / Antiek kistje

Met dit modelbouwpakket van Ugears maak je jouw eigen houten Antique Box / Antiek kistje met 8 opbergvakjes en een gedetaileerde vormgeving. Het houten model bestaat uit 185 onderdelen en heeft een geschatte bouwtijd van +/- 3 uur.

Antiekkistje met 6 opbergvakjes

Het antiekkistje van Ugears is ontworpen om kleine waardevolle items, zoals sieraden of munten, veilig op te bergen. Naast een mooi ontwerp heeft het kistje een uniek openingsmechanischme. Trek aan het bovenste hendeltje en activeer drie hoofdmechanismes; 2 daarvan zijn gespiegeld aan weerzijden van het kistje die het bovenste compartiment laten bewegen en draaien. Het derde mechanisme laat de middelste lade bewegen. Na dit mechanische dansje heeft u toegang tot 6 compartimenten, klaar om uw kostbaarheden in op te bergen.

Geen lijm of speciaal gereedschap nodig

Zoals bij elk model van Ugears, heb je voor het in elkaar bouwen van dit "Antique Box" model, geen lijm of extra gereedschap nodig. Je bouwt jouw opbergkistje van kant-en-klare onderdelen, die precies voorgesneden zijn, in hoogwaardige en natuurlijke houten multiplexplaten. Met een lichte druk springen de onderdelen gemakkelijk uit de platen om ze vervolgens op de juiste plek in het model te kunnen plaatsen.

Een stijlvol kistje voor ieder interieur

Dit unieke en mooi vormgegeven antiek kistje voegt een mooi decoratief element toe in ieder interieur en bij het in elkaar zetten is de bouwer een ruimte tijd creatief bezig. Dit modelbouwpakket is dan ook erg geschikt om iemand cadeau te geven.

Bestel de Ugears Antique Box makkelijk en snel

De Ugears modelbouw "Antique Box / Antiek kistje", bestel je makkelijk en snel op Bentoys.nl. Wil je meer weten of heb je vragen over Ugears speelgoed? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag!

 

Eigenschappen en details

Merk
Ugears
Maatvoering
28 cm (lengte) x 22 cm (breedte) x 20 cm (hoogte)
Materiaal
Hout
Leeftijdsdoelgroep
Jongeren / Volwassenen
Vanaf leeftijd
14 jaar
Ugears

Modelbouw Antique Box (70089)

Ugears

€ 39,99
QIn winkelwagen

Bij Bentoys vind je het leukste en stoerste speelgoed online!

Ben Toys - De Paard