Sport en vrije tijd

Ben jij helemaal dol op het naspelen van een vakantie of andere situaties in de sport en vrije tijd? Vind je het leuk om te reizen of te camperen met je speelgoed camper of caravan? Of zoek je gewoon een leuke caravan, camper of touringcar om cadeau te geven? Hier ben je aan het juiste adres! In deze categorie vind je de allerleukste en mooiste vakantie voertuigen en -materialen uit het thema "sport en vrije tijd" overzichtelijk bij elkaar.

De mooiste verkeersopstellingen bouwen

Met deze campers, caravans, touringscars reis je over de hele wereld. Samen met de andere voertuigen en verkeersaccessoires uit de categorie "verkeer en transport", maak je de mooiste dorpen en steden na, compleet met  straten, gebouwen, verlichting en verkeersborden. Vervolgens speel je hiermee eindeloos de leukste verkeerssituaties na.

Op zoek naar paardensport of autosport?

Natuurlijk vallen ook paardensport en autosport onder de term "sport en vrije tijd", maar om het overzichtelijk te houden hebben deze thema's een eigen categorie. Kijk voor de leukste items bij "paardensport" of "autosport".

Bestellen of meer informatie

Bij Bentoys koop je de leukste campers, touringscars en auto's met caravans! Bestel direct in de webshop voor een snelle levering. Heeft u vragen of opmerkingen over onze vakantie voertuigen speelgoed, neem dan contact op met onze  klantenservice. Wij helpen u graag!

Bij Bentoys vind je de meest complete collectie van Bruder!

Ben Toys - De Paard