Bussen en trams

Zoek je een leuk cadeau of een mooie speelgoed bus en tram? Hier ben je aan het juiste adres. Je vind hier de allerleukste en gaafste speelgoedbussen en -trams overzichtelijk bij elkaar.

Bussen en trams

Ben je fan van bussen en trams uit het openbaar vervoer? Ben je op zoek naar een touringcar om je verzameling met voertuigen uit te breiden? Of zoek je gewoon een leuke bus of tram om cadeau te geven? Hier ben je aan het juiste adres! In deze categorie vind je de allerleukste en mooiste speelgoed bussen en trams overzichtelijk bij elkaar.

De mooiste verkeersopstellingen bouwen

Met deze bussen, trams en andere voertuigen en verkeersaccessoires uit de categorie "verkeer en transport" maak je makkelijk de mooiste verkeersopstellingen zoals je in een echt dorp of echte stad ziet. Compleet met  straten, gebouwen, verlichting en verkeersborden. Vervolgens speel je hiermee eindeloos de leukste verkeerssituaties na.

Bestellen of meer informatie

Bij Bentoys koop je de leukste speelgoed bussen en trams! Bestel direct in de webshop voor een snelle levering. Heeft u vragen of opmerkingen over onze verkeersspeelgoed, neem dan contact op met onze  klantenservice. Wij helpen u graag!

Bij Bentoys vind je de meest complete collectie van Bruder!

Ben Toys - De Paard