Commercie en service

Breid je verzameling uit met de leukste winkels en services die je dagelijks tegenkomt in het verkeer, denk bijvoorbeeld aan garages, tankstations, fabrieksloodsen, ijsco-karren, autodealers en nog veel meer!

Commercie en service

Maak je verzameling met auto's, vrachtwagens en (werk)voertuigen compleet met de leukste, winkels, diensten en services die je dagelijks tegenkomt in het verkeer. In deze categorie vind je ijsco-karren, autodealers, parkeergarages, autogarages, tankstations, fabriekloodsen en nog veel meer speelgoed met als thema "commercie en service" .

De mooiste verkeersopstellingen bouwen

Met deze speelgoed garages, tankstations, winkels en loodsen, maak je jouw eigen miniwereld helemaal compleet. Samen met de andere voertuigen en verkeersaccessoires uit de categorie "verkeer en transport", maak de mooiste dorpen en steden na, compleet met  straten, gebouwen, verlichting en verkeersborden. Vervolgens speel je hiermee eindeloos de leukste verkeerssituaties na.

Bestellen of meer informatie

Bij Bentoys koop je de leukste artikelen om jouw miniwereld compleet te maken, denk aan garages, tankstation, ijsco-karren en meer! Bestel direct in de webshop voor een snelle levering. Heeft u vragen of opmerkingen over ons "commercie en service" speelgoed, neem dan contact op met onze  klantenservice. Wij helpen u graag!

Heb je vragen over ons speelgoed? Neem gerust contact met ons op!

Ben Toys - De Paard