Speelfiguren

Breid je verzameling met auto's, vrachtwagens en (werk)voertuigen uit en maak jouw eigen miniwereld compleet met leuke speelfiguren en poppetjes die fungeren als verkeersdeelnemers en bestuurders! 

Speelfiguren

Maak je verzameling met speelgoed auto's, vrachtwagens en (werk)voertuigen compleet en breid jouw eigen miniwereld uit met de leukste speelgoed items uit de categorie "speelfiguren en poppetjes", hier vind je namelijk voetgangers, bestuurders en chauffers, ambulancebroeders, brandweermannen, politieagenten en nog veel meer.

De mooiste verkeersopstellingen bouwen

Met deze speelgoed speelfiguren en poppetjes maak je jouw eigen miniwereld helemaal compleet. Samen met de voertuigen en verkeersaccessoires uit de categorie "verkeer en transport", maak de mooiste dorpen en steden na voor eindeloos speelplezier!

Bestellen of meer informatie

Bij Bentoys koop je de leukste artikelen om jouw miniwereld compleet te maken, zoals verkeersdeelnemers, bestuurders, chauffeurs, politieagenten en meer! Bestel direct in de webshop voor een snelle levering. Heeft u vragen of opmerkingen over ons "speelfiguren en poppetjes" speelgoed, neem dan contact op met onze  klantenservice. Wij helpen u graag!

Heb je vragen over ons speelgoed? Neem gerust contact met ons op!

Ben Toys - De Paard